Instituut voor Zakelijke Mediation

Cornelis Schellingerlaan 3

3703 SB Zeist

Onze 7 zekerheden

1Jouw vaste contactpersoon

Wij zijn jouw mediator, onderhandelaar of waardebepaler. En jouw vaste aanspreekpunt. Als het nodig is zullen wij in overleg met jou een co-mediator of een mede-onderhandelaar toevoegen. Bij ons weet je altijd wie er voor je werkt.

2Wij zijn ervaren specialist op ons vakgebied

Wij zijn MfN mediators met jarenlange ervaring op het gebied van conflictbemiddeling, mediation, financieel-juridisch advies en het begeleiden van uitkoop transacties. Wij hebben de financiële, juridische en fiscale kennis om tot een passende oplossing te komen.

3Maatwerk gegarandeerd

Bij ons geen vaste formats. Wij starten altijd met een blanco vel. Samen met jou werken we op basis van onze expertise en ervaring aan een passende conflictoplossing of een effectieve onderhandelingsstrategie.

4Oplossingen op basis van analyse & overleg:

Wij gaan pas aan de slag als het probleem voor ons duidelijk is en als jij het eens bent met onze aanpak. Wij brengen tussentijds verslag uit. Als jij dat wil passen wij onze aanpak aan.

5Afspraak is afspraak

Wij komen onze afspraken na. Wij maken ons werk af zoals wij dat hebben afgesproken. Tussentijds evalueren wij en wij staan altijd open voor feedback. Mocht je toch niet tevreden zijn dan werken wij samen met jou aan een passende oplossing.

6Discretie en vertrouwelijkheid

Wij adviseren ondernemers, maten en families, zowel zakelijk als privé. Dat doen wij op basis van volledige en compromisloze geheimhouding en discretie. Vooraf tekenen wij voor geheimhouding.

7Vast tarief

Wij werken met vaste tarieven en transparante, periodieke rapportages. Wij verantwoorden ons werk in overzichtelijke, gespecificeerde facturen.